Ismét büszkék lehetünk kosarasainkra

Büszkék vagyunk iskolánk IV. korcsoportos fiú kosárlabda csapatára, akik bejutottak a Diákolimpia megyei döntőjébe.Budakeszin, a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnáziumban került sor 2020.02.19-én a megyei területi elődöntőre, ahol Veresegyháza, illetve a házigazda csapatával játszottak a „Hermanosok”.

A csapat tagjai:

a 8.a osztályból

Fehérvári Ákos, Fenyvesi Zsombor, Tavarnai András, Varga Dániel

a 8.b osztályból:

Czigány Dávid, Dottore Marco, Kádár Csongor, Nemes Kornél

a 7.a osztályból:

Neri Sebastian

a 7.c osztályból:

Bene Patrik, Murányi Kristóf, Szenczi Zsolt voltak.

A csapatot összeállította és felkészítette testnevelőjük, Vajda Zsuzsanna, (aki a csapat többségét már 8. éve, illetve 4. és 3. éve tanítja). Eddigi közös munkájuk megkoronázásaként tekint tanárnőjük e szép eredményre, s köszöni meg tanítványainak, illetve szüleiknek, hogy egy igazi közösséggé kovácsolódott e nagyszerű csapat. Bravúros, intelligens, sportszerű játékot láthattunk a „Hermanos” fiúktól, akik a sportbarát közösségtől is nagy elismerést kaptak. A csapat kapitánya, tartóoszlopa Tavarnai András (ígéretes tehetség!) több, mint 50 ponttal járult a győzelemhez, amivel a mezőnyből nagy elismerést váltott ki. E kimagasló teljesítményhez játékostársai önzetlen, összehangolt munkájára is szükség volt. A védekezésben Dottore Marco, Fehérvári Ákos, Murányi Kristóf, Varga Dániel, pontszerzésben Fenyvesi Zsombor és Neri Sebastian remekeltek. Bene Patrik, Czigány Dávid, Kádár Csongor, Nemes Kornél és Szenczi Zsolt munkája is figyelemreméltó volt. Vincze Máté kiváló játékosuk sérülés miatt most nem játszott, de csapattársai bizakodva várják felépülését a megyei döntőre.

A csapat kísérőjeként Molnár-Werner Zsuzsanna kolléganő a pálya széléről biztatta, buzdította hasznos tanácsokkal a csapatot. Köszönet Neki is!

Gratulálunk Fiúk! Helytálltatok! Csak így tovább!

smartcapture