Ismét miénk volt a színpad!

18 osztály, 17 produkcióval lépett fel a kétnapos eseménysorozaton. A színdarabokat közel 500 néző látta. Ezek persze csak számok. A Herman Miénk a színpad! rendezvénye olyan projekt, ahol a kreativitás, az önkifejezés és az együttműködés a legmagasabb szinten van jelen. Hisszük, hogy minden gyereknek jár, hogy fellépjen a világot jelentő deszkákra, megfürödjön a fényben és a közönség szeretetében.

Hálával tartozunk mindenkinek, akik ezt lehetővé tették:

Mindenekelőtt a Jókai Mór Művelődési Központ munkatársainak, akik a játékteret biztosítják számunkra.

Hála a gyerekeknek, akik elég bátran és kitartóan dolgoztak azért, hogy ma itt megélhessünk egy kis csodát. Néha nem is olyan kicsit, mint ahogy az első látásra tűnik. …és a gyerekek, nemcsak a színpadon vannak jelen: ők segítettek a kulisszák mögött, ők kezelték a hang és fényberendezéseket, ők biztosították a cateringet a váró helységben, kezelték a ruhatárat, és ők örökítették meg 4 kameraállásból a darabokat.

Hálás vagyok volt tanítványainknak, hogy visszajöttek hozzánk, és segítettek fent a stúdióban, lent a nézőtéren és kint az előtérben, hogy a MASZ igazi fényében pompázhasson.

Köszönöm kollégáimnak, hogy író, dramaturg, rendező, ügyelő, színházi technikus és színész szerepkörben is helytálltak. Köszönet azoknak is, akik a bejáratoknál, az öltözőknél és a váró helyiségben segítettek.

A legnagyobb köszönet azonban önöknek jár kedves Szülők, mert színdarabot írtak és rendeztek, jelmezeket és sminkeket készítettek, díszleteket építettek és szállítottak és sok-sok pénzzel is támogatták ezt az eseményt és ezen keresztül az iskolánkat.

De elsősorban azért, mert csodálatos gyerekeket nevelnek, akik bármit csinálnak a színpadon, csak dicséretet és tapsot érdemelnek.