Alapítványunknak számos olyan tárgyi fejlesztési célja van, melyek megvlósításához kizárólag külső támogatói forrásokra számíthatunk. Kérem, nézze meg a felsorolt eszközöket, berendezéseket, és ha egyetért beszerzésükkel, támogasson bennünket itt!

1) 48 négyzetméter alumínium színpadelem beszerzése a hozzá tartozó lábakkal és kiegészítőkkel 5 500 000 Ft értékben.

A jelenlegi zárt szelvényből heggesztett színpadok nagyon nehezek, mozgatásuk balesetveszélyes, tároláskor tízszer nagyobb helyet foglal el, mint az alumínium. E régi darabok nem mellesleg rossz állapotban vannak, azonnali felújításra szorulnak.

Önkormányzati támogatásból már 20 négyzetmétert beszereztünk, így közel a cél, hogy felszámolhassuk a régit.

Ide kattintva támogathat minket!

2) 74 rekesznyi folyosói öltözőszekrény beszerzése 2 900 000 Ft értékben.

Az első öltözőszekrény beszerzések 2003-ban történtek. Ezek nagy része tönkrement, javításuk gazdaságtalan. Az új tárolók sokkal strapabíróbbak, várhatóan jobban helytállnak majd a napi használatban.

2022.10.20-án újabb 22 rekesznyi szekrény érkezett, 900 000 Ft értékben. Köszönjük a szülők támogatását.

 

Ide kattintva támogathat minket!

3) Kültéri ivókút beszerzése és beépítése az iskola levegőző udvarára 550 000 Ft értékben.

A jelenlegi ivókút gyakorlatilag használhatatlan és higiéniai szempotból sem megfelelő. Az új víztakarékos, strapabíró és biztonságos lenne.

 

 

4) Nagyértékű fényképezőgép beszerzése a Média Mester Klub részére 900 000 Ft értékben.

A Herman Média Mester Klub 12 éve alakult. Évente sok száz fényképet és közel 15 óra hasznos videóanyagot készítünk. A jelenlegi beszerzés egyben fejlesztené a rendezvényfotózási és videózási lehetőségünket.

2022. decemberében egy 350 000 Ft értékű Sony vlog kamerával bővült eszközparkunk. Köszönjük a szülők nagylelkű támogatását.

Ide kattintva támogathat minket!

5) Informatikai eszközbeszerzés 5 500 000 Ft értékben.

Utoljára 4 éve biztosított a fenntartó nagyobb mennyiségben informatikai eszközt. Az elkerülhetetlen amortizáció szökségessé teszi a beszerzést. Elsősorban munkaállomásokra, és okos eszközökre van szükségünk.

 

Ide kattintva támogathat minket!